perjantai 5. toukokuuta 2023

Let's Play!

Kattilaniemen leirikeskus, Nuuksio
14.-18.6.2023

Kartanopartion oma kesäleiri Let's Play on tulossa ja nyt on aika ilmoittautua mukaan! Lähdethän kesällä mukaan pelaamaan ja selvittämään pelimaailman mysteereitä? Leirillä on ohjelman lisäksi myös omaa aikaa, uimista ja mahdollisuus pyörähtää kioskilla ostamassa herkkuja.

Leiri kestää viisi päivää ja majoittuminen tapahtuu teltoissa. Aiempaa retki- tai leirikokemusta ei tarvitse olla ja mukaan ovat tervetulleet kaikenikäiset, myös partiota harrastamattomat kaverit.

Leirin päätteeksi pidämme yhteisen päiväretken sunnuntaina 18.6., jonne ovat tervetulleita kaikki sukulaiset ja ystävät ja myös muut lippukuntamme jäsenet, jotka eivät muuten pääse leirille mukaan. Retken aluksi kokoonnumme leirialueelle. Ilmoittauduthan päiväretkelle erillisen ilmoittautumislomakkeen kautta täällä viimeistään 4.6.

Leiri maksaa 85 € ensimmäiseltä lapselta, sisarusalennuksella perheen muille lapsille hinta on 65 €. Summa tulee maksaa Kartanopartion tilille FI92 1394 3000 2052 33 viitteellä 2023098 viimeistään 4.6. Leirin hintaan voi hakea avustusta täyttämällä avustushakemuksen ja toimittamalla sen leirinjohtajalle. Avustushakemuspohjan löydät täältä

Ilmoittaudu leirille kuksan kautta täällä viimeistään 28.5.

Ensimmäinen leirikirje on lähetetty lippukunnan jäsenille sähköpostitse viimeisimmän kuukausitiedotteen mukana, mutta löydät sen myös täältä